LinkBuds S

Nikad se ne isključuju

Uz LinkBuds S uvijek ste povezani sa svijetom oko sebe. Iznimno male i lagane mogu se udobno nositi cijelo vrijeme da biste ostali povezani s ljudima i mjestima. Slušalice LinkBuds S automatski prelaze na optimizirani zvuk okoline ili visokokvalitetnu blokadu buke za slušanje bez ometanja.

Logotip slušalica LinkBuds S
Ostanite prisutni u svakom svijetu

Slušalica iz serije LinkBuds dovoljno su udobne da ih stalno nosite i pametne da se prilagode vama, pa možete ostati povezani s osobama i sadržajima koje volite.

Koja vam se boja sviđa?

Personalizirajte ih birajući između četiri premium mat boje, uključujući zemaljski plavu, boju nadahnutu našim planetom. Sve dolaze zajedno s kutijom iste boje.

Sada dostupne u zemaljski plavoj

Izrađene od recikliranih materijala, slušalice LinkBuds S sada su dostupne u upečatljivoj boji koju smo nazvali zemaljski plava jer svojim uzorkom podsjeća na naš planet.

Budući da je oblačasti uzorak jedinstven svakom pojedinom proizvodu, proizvod prikazan na slici može se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Razgledajte LinkBuds S
Svi vaši svjetovi, povezani i optimizirani

Saznajte kako LinkBuds S premošćuju svakodnevni život zahvaljujući cjelodnevnoj udobnosti, prirodnim zvukovima okoline ili blokadom buke. Tu je i prilagodljiva kontrola zvuka te prožimajuća kvaliteta zvuka za glazbu i pozive.

Male i lagane za trajnu udobnost
Čujte više zvukova iz okoline
Prilagodljiva kontrola zvuka
Novi doživljaj zvuka
Jasni pozivi i prožimajući zvuk
Jednostavno povezivanje i upravljanje
Proizvedeno uz svijest o okolišu
Ostanite prisutni u svakom svijetu

Male, lagane i pametne uz dobro i stabilno prianjanje da biste ostali u vezi i zadržali kontrolu nad danom.

Male i lagane za trajnu udobnost

Teške otprilike 4,8 grama, Linkbuds S najmanje su i najlakše slušalice s blokadom buke na svijetu, visoke su rezolucije i potpuno bežične. Veličinu smo smanjili razvojem kompaktne pogonske jedinice te integracijom tehnologije Bluetooth® Audio System on Chip (SoC) i visokokvalitetnog procesora za blokadu buke u jedan čip. 40 % manje od WF-1000XM4. 

Kućište za LinkBuds S bijele boje s izvađenom jednom slušalicom LinkBud
Ilustracija sivih slušalica LinkBuds S u uhu
Udobne i sigurne

LinkBuds S objedinjuju oblik koji savršeno pristaje ljudskom uhu i ergonomski dizajn za još stabilnije prianjanje. LinkBuds S dizajnirali smo uz upotrebu podataka o oblicima uha koje smo prikupili otkako smo 1982. predstavili prve slušalice koje se umeću u uho na svijetu te procjenom osjetljivosti raznih vrsta ušiju da bismo postigli oblik koji je udoban većini ljudi.

Transparentni zvuk iz okoline ili blokada buke visoke kvalitete

Ove slušalice pružaju najbolje od oba svijeta – prvorazredni transparentni zvuk iz okoline kada želite biti u interakciji sa svijetom ili blokadu buke visoke kvalitete kad vam je potrebna koncentracija. LinkBuds S automatski prelaze sa zvuka iz okoline na blokadu buke i obrnuto ovisno o tome gdje se nalazite i što radite.

Podijeljena slika muškarca koji pleše na stadionu sa slušalicama LinkBuds S, uključenim zvukom okoline i podignutom rukom
ZVUKOVI IZ OKRUŽENJA
Podijeljena slika muškarca na zamućenom stadionu sa slušalicama LinkBuds S, uključenom blokadom buke i podignutom rukom
BLOKADA BUKE
Prilagođava zvuk okoline onome što radite da biste ih mogli nositi svaki dan

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja. S vremenom uči obrasce vašeg ponašanja i prepoznaje mjesta koja često posjećujete, primjerice radno mjesto ili omiljeni kafić, te zvuk prilagođava situaciji.

Novi doživljaj zvuka za AR igranje

Ako tražite nove mogućnosti zabave, slušalice LinkBuds S novim senzorom i tehnologijom prostornog zvuka nude prožimajući zvuk u igrama proširene stvarnosti kao što je „Ingress” studija Niantic.

Kada igrate igru „Ingress” uz slušalice LinkBuds S, senzor i tehnologija prostornog zvuka stvaraju novo iskustvo jer zahvaljujući praćenju pokreta glave zvuk dolazi iz različitih smjerova, ovisno o akciji u igri.

Muškarac s ruksakom stoji na ulici i smješka se gledajući u telefon. Oko njega lebde tri mjehurića s prizorima iz videoigre.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Besprijekorna glazba i zvučne obavijesti

Auto Play reproducira glazbu i zvučne obavijesti u pravom trenu. Glazba se pokreće kada vi to želite, primjerice kada stavite slušalice ili počnete hodati, što će vam trenutačno podići raspoloženje. Zvučne obavijesti podsjetit će vas na sve važne događaje, tako da vaš telefon može ostati na sigurnom u vašem džepu. Povežite aplikacije Spotify, Endel i Music 1 da biste uživali u svojoj omiljenoj glazbi i opuštajućim zvučnim okruženjima. Aplikacija Auto Play u beta je verziji, što znači da se značajke i doživljaji mogu promijeniti i poboljšati 2 3 4.

Jasni pozivi i prožimajući zvuk

Jednostavno se povežite s osobama koje poznajete i sadržajem koji volite. Vodite iznimno jasne razgovore bez šumova te slušajte sjajnu glazbu bez izobličenja.

Žena sa slušalicama LinkBuds S hoda po gradu i razgovara na pametni telefon
Sonyjeva najbolja kvaliteta poziva uz potpuno bežične slušalice

Uz preciznu tehnologiju prepoznavanja glasa koja optimalno kontrolira mikrofone na vanjskoj i unutarnjoj strani ušne slušalice te naprednu obradu audiosignala razgovori su iznimno jasni i u bučnim okruženjima. Algoritam smanjenja šuma razvijen je s pomoću umjetne inteligencije koja je na više od 500 milijuna uzoraka glasova učila smanjiti buku i jasno izdvojiti vaš glas.

Prožimajući zvuk, autentična glazba

LinkBuds S ostaju male zahvaljujući pogonskoj jedinici od 5 mm s membranom visoke sukladnosti. Unatoč malom formatu proizvode snažan bas i čist vokal za najbolji mogući zvuk svih žanrova glazbe. Bogat zvuk srednjih frekvencija omogućuje jasnu reprodukciju glasova u glazbi, filmovima i podcastima. Uz poboljšanu blokadu buke manje će vas toga ometati dok slušate LinkBuds S.

Dijagram s prikazom nove izuzetno kompaktne pogonske jedinice u krupnom planu s izloženim unutarnjim rasporedom
Logotip za High-Resolution Audio Wireless
Uživajte u zvuku visoke rezolucije bez kabela 

LinkBuds S podržavaju bežični zvuk visoke rezolucije zahvaljujući našoj tehnologiji kodiranja zvuka LDAC, koju je prihvatila cijela industrija. LDAC odašilje približno 3x više podataka u odnosu na klasični Bluetooth® zvuk, što omogućuje uživanje u sadržaju sa zvukom visoke rezolucije uz izvanrednu kvalitetu gotovo jednaku kvaliteti putem kabela.

Obnavljanje svih komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu

DSEE Extreme™ uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbeni žanr i pojedinačne elemente svake pjesme te vraća zvuk visokih frekvencija izgubljen kompresijom.

Logotip za DSEE Extreme™
Jednostavno povezivanje i upravljanje

Zahvaljujući pametnim funkcijama, sad možete lakše nego ikad prije pristupiti zabavi i uživati u njoj tijekom cijelog dana.

Brz pristup

Prečac do vaše glazbe jednostavnim dodirom – bez potrebe za dodirivanjem pametnog telefona. Možete uživati u svojoj glazbi na jednostavan način.

Prikaz unutarnjih komponenti slušalica WH-1000XM4 u ilustraciji eksplozije.
Slika logotipa Spotify Tap
Slika logotipa Amazon Music Play Now
Slika logotipa Endel
Slušajte na siguran način uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Provjerite koliko sigurno slušate glazbu usporedbom podataka o zvučnom tlaku koji su zabilježile slušalice sa smjernicama SZO-a. Primajte obavijesti OS-a kada je razina glasnoće tijekom slušanja previsoka.

LinkBuds S odlikuju se i intuitivnim dodirnim kontrolama. Svakoj ušnoj slušalici možete u aplikaciji Headphones Connect dodijeliti vlastite funkcije.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Muškarac i žena razgovaraju dok muškarac zdesna nosi slušalice LinkBuds S
Čujte samo zvuk iz okruženja kada pričate

Omogućivanje razgovora glasom može automatski pauzirati glazbu kada počnete s nekime pričati da biste čuli samo zvuk iz okoline i da biste mogli voditi razgovor, što je praktično kada želite zadržati slušalice u ušima ili imate pune ruke. Po završetku razgovora glazba nastavlja svirati automatski.

Trenutačna pauza. Trenutačna reprodukcija.

Glazba će prestati čim izvadite slušalice iz ušiju – senzor blizine zna kada nosite jednu ili obje slušalice. Kada vratite slušalice u uši, reprodukcija glazbe će se nastaviti.

Logotipi ugrađenih značajki OK Google i Alexa
Upravljanje glasom

Zatražite pomoć handsfree – kažite „Hey Google” ili „Alexa” da biste aktivirali pomoćnik.Slušajte glazbu, povezujte se s prijateljima, primajte obavijesti, postavite podsjetnike itd. Čak možete glasom upravljati značajkama slušalica kao što je blokada buke, preslušavati poruke e-pošte u programu Microsoft Outlook i pridružiti se servisu Microsoft Teams uz Google Assistant ili Siri.

Ilustracija ruke i prsta koji dodiruje gumb
Sve vam je nadohvat ruke

LinkBuds S sadrže intuitivne dodirne kontrole: samo dodirnite lijevu slušalicu i prijeđite s blokade buke na zvuk okoline, drugim dodirom aktivirajte brzo obraćanje pozornosti ili dvaput dodirnite desnu za sljedeću pjesmu.

Logotip za Googleovo brzo uparivanje
Pronađite svoje slušalice uz značajku brzog uparivanja

LinkBuds S podržavaju Googleovu korisnu novu značajku brzog uparivanja. Njome možete brzo pronaći slušalice po zvučnom signalu ili zadnjoj poznatoj lokaciji u Googleovoj aplikaciji Pronađi moj uređaj.

Logotip za Swift Pair
Jednostavno uparivanje s računalom

Swift Pair omogućuje brzo i jednostavno uparivanje slušalica s prijenosnim računalom, stolnim računalom ili tabletom sa sustavom Windows 11 ili Windows 10. Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 11 ili Windows 10 prikazat će se upute.

Ikone prijenosnog računala i pametnog telefona
Veza u više točaka

Radi potpune praktičnosti, ove se Bluetooth® slušalice mogu istodobno upariti s dva Bluetooth uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime spojiti. Također, dodirom na gumb moći ćete brzo prebaciti slušalice na bilo koji od dva uređaja.

Sljedeća generacija Bluetooth zvuka

Slušalice su spremne za LE Audio (Beta verzija), sljedeću generaciju Bluetooth zvuka koja omogućuje iznimno kratko kašnjenje, idealno za igranje.

Žena sjedi u dnevnoj sobi sa slušalicama LinkBuds S i gleda videozapis na pametnom telefonu
Ilustracija dviju osoba koje slušaju glazbu sa slušalicama LinkBuds S pokazuje razliku između klasičnog Bluetooth prijenosa i istodobnog BT prijenosa na slušalicama LinkBuds S

(A) Standardni BT prijenos s lijevog na desno uho. (B) Istodobni BT prijenos s lijeve na desnu slušalicu LinkBuds S

Čišći i stabilniji Bluetooth signal

Radi niske latencije i visoke kvalitete zvuka, čak i u blizini drugih interferencija, Bluetooth® signal prenosi se do oba uha istodobno. Zahvaljujući snažnom integriranom procesoru V1, uživat ćete u stabilnom bežičnom zvuku bez preskakanja.

Proizvedeno uz svijest o okolišu

LinkBuds S osmišljene su sa stilom i uz razmišljanje o zaštiti okoliša.

Bijele slušalice LinkBuds S s kutijicom uz komade bijele plastike u pozadini
Reciklirani plastični materijali

Slušalice LinkBuds S koriste reciklirane plastične materijale iz automobilskih dijelova.

Bez plastike u ambalaži

U ambalaži slušalica LinkBuds S nema plastike, što odražava našu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda na okoliš. 

Bijela ambalaža slušalica LinkBuds S s etiketom
Slika boce vode koja se razgrađuje u komadiće plastike pokraj slike slušalica LinkBuds S u zemaljski plavoj okruženih komadićima plastike

Budući da je oblačasti uzorak jedinstven svakom pojedinom proizvodu, proizvod prikazan na slici može se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Zemaljski plava – primjena recikliranih materijala

Dijelovi kućišta i kutijice slušalica LinkBuds S u zemaljski plavoj izrađeni su od tvornički obnovljene plastike i recikliranih boca, kao i plastičnih materijala dobivenih iz autodijelova. To im daje karakterističan oblačasti uzorak. Zbog neizbježnih varijacija uzorka, niti jedan par slušalica LinkBuds S u zemaljski plavoj neće biti posve jednak drugome.

Svakim parom slušalica pomaže se projektu Protect our Oceans

Sony je darovao 1 milijun USD organizaciji Conservation International tijekom 2022. – 2023., uključujući 500.000 USD od prodaje slušalica LinkBuds S, kao pomoć u zaštiti 29.400 kvadratnih kilometara (11.350 kvadratnih milja) oceana. Ta investicija pomaže da se ponovno ožive degradirana morska područja i oceanu vrati život koji je koristan i za nas.

Logotip organizacije Conservation International
Pripremite se za dan koji slijedi

Slušajte uvijek i svugdje zahvaljujući vodootpornosti klase IPX4 i bateriji dovoljno snažnoj da traje cijeli dan.

Krupni plan glave i ramena žene s bijelim slušalicama LinkBuds S dok trči
Vodootporan dizajn za svakodnevnu upotrebu

Zahvaljujući vodootpornosti klase IPX4, prskanje i znoj neće zaustaviti Sonyjeve ušne slušalice, pa se možete nastaviti kretati uz glazbu.

Cjelodnevno slušanje, brzo punjenje

Jednim punjenjem možete slušati cijeli radni dan (6 sati) te još dodatnih 14 sati uz kutijicu za punjenje. To znači punih 20 sati slušanja svaki put kada izađete iz kuće. Žuri vam se? Brzo punjenje od samo 5 minuta omogućuje vam 60 minuta slušanja, a aplikacija Sony | Headphones Connect upozorit će vas kada razina napajanja kutijice za punjenje padne ispod 30 %.

Ikone za trajanje baterije, brzo punjenje i vrijeme reprodukcije uz istaknuto 5-minutno punjenje za 60 minuta reprodukcije
Sive slušalice LinkBuds S u sukladnoj kutijici podignuta poklopca
Iznimno mala kutijica, savršena kombinacija

Kutijica za punjenje modernog zaobljenog dizajna i usklađenih boja savršeno se uklapa uz slušalice LinkBuds S. Pristaje ruci ili džepu za život u pokretu.

Sadržaj pakiranja

U pakiranju slušalica LinkBuds S pronaći ćete 4 veličina vrhova ušnih slušalica za različite oblike ušiju te USB-C kabel za punjenje.

Slika sive kutijice sa slušalicama LinkBuds S, 3 dodatna para vrhova ušnih slušalica i USB-C kabelom za punjenje
Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Osoban kinematografski doživljaj 

Uz BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7.

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ušne slušalice koje upotrebljavaju bežični odašiljač WLA-NS7.  

Slika više osoba, jedna sluša zatvorenih očiju, druga se proteže, a treća, u invalidskim kolicima, slika
Pristupačnost

Smatramo da tehnologija svijet mora učiniti interaktivnijim, kreativnijim, zabavnijim i inkluzivnijim mjestom. Inkluzivnim dizajnom naših audioproizvoda, prema kojem su ljudi na prvom mjestu, svim našim korisnicima pružamo naš Kando doživljaj, bez obzira na dob, sposobnosti ili okruženje u kojem se nalaze.

Specifikacije i značajke

Ostanite povezani uz bežične slušalice LinkBuds S tvrtke Sony. Uz optimiziran zvuk okoline i blokiranje buke, LinkBuds S malene su i lagane te pogodne za cjelodnevno nošenje.
  • Uvijek uključeno za povezivanje vašeg svijeta na mreži i izvan nje

  • Automatski se prebacuje između optimiziranog zvuka okoline i blokade buke

  • Iznimno malene i lagane uz sjajno prianjanje

  • Prožimajuća glazba i jasni pozivi

  • Trajanje baterije od 20 sati uz brzo punjenje od 5 minuta za do 60 minuta reprodukcije

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu