ID oznaka članka : 00204126 / Posljednja izmjena : 27/06/2019Ispis

Pravila o zaštiti privatnosti za televizore BRAVIA proizvedene od 2010. do 2014.

  Ova istaknuta obavijest odnosi se na sljedeće televizore Bravia:

  • modeli proizvedeni od 2010. do 2014.
    

  Sony je unio neke izmjene u svoje prakse o prikupljanju osobnih podataka i ažurirao pravila o zaštiti privatnosti koja su sada korisnicima razumljivija. Kliknite ovdje da biste pristupili ažuriranim obavijestima o zaštiti privatnosti

  Dosad smo svoje televizore, aplikacije i postavke uređaja poboljšavali na temelju analize načina na koji su ih korisnici upotrebljavali. Da bismo to mogli, prikupljali smo i koristili podatke o upotrebi aplikacije za televizor i daljinskog upravljača (primjerice učestalost upotrebe aplikacije, pritiske na tipke na daljinskom upravljaču, format zvuka i slike, podatke o slici, postavkama zvuka i sustava te vrsti i broju povezanih uređaja (npr. USB, HDMI)). No, te podatke od srpnja 2016. više ne analiziramo. 

  Tvrtka Sony Visual Product Inc od 1. siječnja 2018. postala je voditelj obrade podataka za televizore Bravia. Naš je predstavnik u EU-u tvrtka Sony Europe Limited. Službena adresa ureda za zaštitu privatnosti te tvrtke glasi: The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Ujedinjeno Kraljevstvo. 

  Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s načinom na koji obrađujemo vaše podatke, obratite se timu za zaštitu privatnosti podataka u tvrtki Sony Europe Limited na sljedeću adresu e-pošte: privacyoffice.SEU@sony.com. Obratiti im se možete i poštom na adresu Sony Europe Limited, The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Ujedinjeno Kraljevstvo. Umjesto toga, možete se obratiti i lokalnoj tvrtki Sony putem web-mjesta http://sony-europe.com.