Naglavne Slušalice

Slušalice s funkcijom blokade buke

Naše vrhunske slušalice s funkcijom blokade buke omogućavaju vam da se usredotočite na glazbu. Nastavite čitati kako biste saznali više i pronašli slušalice koje će se savršeno uklopiti u vaš životni stil.

Ništa osim glazbe

Funkciju blokade buke možete pronaći u našim modelima koji se umeću u uši, kao i u modelima naglavnih slušalica sa značajkom Bluetooth® za bežično usmjeravanje – odaberite stil za svoje potrebe i uživajte u neprekinutom zvučnom doživljaju.

Muškarac nosi slušalice s funkcijom blokade buke u pokretu
Žena se opušta uz slušalice s funkcijom blokade buke
Neusporediv zvučni doživljaj

Budući da uklanjaju do 99,7 % buke iz okruženja, moći ćete se usredotočiti na glazbu – detalji su istančaniji, ritmovi intenzivniji, a vokali snažniji. Očekujete poziv? Jednostavno isključite funkciju blokade buke i otvorite vrata svijetu.

Samo najbolje

Bez obzira radi li se o klasičnim koncertima, uzbudljivim rokerskim dionicama ili klupskoj glazbi bogatoj basovima, široki frekvencijski rasponi naših slušalica i snažne neodimijske pogonske jedinice omogućavaju vjernu reprodukciju.

Muškarac nosi najbolje slušalice tvrtke Sony s funkcijom blokade buke
Dizajniran za udobnost

Elegantne slušalice s trakom za glavu dostupnom u raznim bojama imaju meke jastučiće i sklapaju se radi lakšeg spremanja. Naše slušalice s funkcijom blokade buke koje se umeću u uši imaju meke silikonske umetke dostupne u tri veličine.

Slušalice tvrtke Sony s funkcijom blokade buke koje se umeću u uši
Slušalice tvrtke Sony s funkcijom blokade buke
Dugotrajna snaga

Određeni modeli imaju bateriju koja pruža do 80 sati rada nakon jednog punjenja pa možete biti sigurni da vas naše slušalice neće iznevjeriti. Kada dođe vrijeme za punjenje, priključite slušalice na USB punjač i za nekoliko sati bit će spremne.